Wie ben ik

Mijn naam is Maria Greijmans.

Ik ben gehuwd en heb 2 dochters.
Mijn kennis en 28-jarige, didactische ervaring in het middelbaar onderwijs wil ik graag inzetten door bijles te geven.
Ik ben ervaren en bevoegd in de vakken wiskunde, rekenen, scheikunde, studievaardigheden en economische vakken.
Leerstof uitleggen en analyseren waar het probleem zit bij de leerling is mijn sterkste competentie. Bijles geven betekent maatwerk leveren. Ik geniet ervan als de leerling de stof begrijpt en er plezier in krijgt.

Ervaringen

< Vorige Volgende >
 • Ik zat in 4VMBO en had moeite met wiskunde. Mijn schoolcijfer was 4,8. Na een half jaar bijles haalde ik een 8,5 voor het examen. Het gevolg was dat ik een 7 op de eindlijst kreeg.
  Te gek. Dit had ik niet kunnen dromen.

  - Roos
 • Ik heb dus vandaag de resultaten binnen gekregen van de rekentoets. Ik had 143 punten. Ik heb behalve de begintoets ook meteen de propedeuse gehaald. Zonder de bijlessen was dat zeker niet gelukt. Hartelijk bedankt nogmaals!

  - Bas ( pabo-student)
 • Sanne zit in groep 7 en heeft moeite met rekenen.
  Door de extra uitleg en het geduld van Maria heeft Sanne meer zelfvertrouwen gekregen.
  De leerkracht van school geeft aan dat Sanne sneller werkt en betere scores heeft voor het metriek stelsel, delingen en breuken.

  - Moeder van Sanne
 • Ik zit in Havo 5 en heb sinds vorig jaar bijles scheikunde en soms wiskunde.
  Ik heb voor mijn vervolgopleiding wiskunde B nodig, maar ik vind het wel erg lastig.
  Scheikunde gaat in de klas erg snel en er wordt weinig uitgelegd. Wat ik niet snap kan ik tijdens de bijles vragen. Op deze manier kan ik het examen wel aan.

  - Rob
 • Ik ben 29 jaar en volg een avondopleiding HTS. Doordat ik al enkele jaren werk en niet de juiste vooropleiding heb kan ik de introductiecursus wiskunde niet volgen.
  Maria legt onderwerpen uit zoals: logoritme, goniometrie en rekentrucjes, want we mogen geen rekenmachine gebruiken tijdens de toets.

  - Hans